Betty Ball

14,95

Waarom veel geld betalen voor een mooi lingeriesetje om de bh vervolgens te laten ruineren door de wasmachine, of deze altijd op de hand te moeten wassen? De Betty Ball in de oplossing om uw kostbare bh’s mooi te houden, maar dan wel met het gemak van de wasmachine. Door het eenvoudige maar unieke design van de Betty Ball kunt u uw bh’s vanaf nu zonder problemen in de wasmachine stoppen.

  • De Betty Ball is geschikt voor alle soorten Bh’s.
  • Met De Betty Ball kunt u zelfs 2 Bh’s tegelijkertijd wassen.
  • De Bh’s zijn zeer eenvoudig in de Betty Ball te stoppen.
  • Door de stevige kwaliteit en unieke sluiting zal de Betty Ball zich niet openen tijdens het wassen in de machine.
  • De Betty Ball geeft het beste resultaat tijdens het wassen in de machine.

Deze versie is geschikt tot en met D cup.

Artikelnummer: BB01 Categorieën: , , , ,
Vanaf €50,- gratis verzonden in Nederland en België:
Binnen 2 werkdagen verzonden

Bescherm Je Lingerie

De Betty Ball biedt een revolutionaire manier om je bh’s en andere delicate lingerie te beschermen tijdens het wassen. Vergeet vervormde cups of gebroken beugels; deze wasbal zorgt ervoor dat je lingerie veilig en in perfecte staat uit de wasmachine komt. Een must-have voor wie zijn lingerie in topconditie wil houden.

Innovatief en Praktisch

Niet alleen beschermt de Betty Ball je lingerie tegen schade, maar het is ook een toonbeeld van praktisch design. Gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor alle soorten wasmachines, maakt het wassen van je lingerie eenvoudiger dan ooit. Een slimme investering die je tijd, geld en onnodige frustratie bespaart.

Langdurig Behoud van Kwaliteit

Met de Betty Ball, investeer je in de levensduur en kwaliteit van je lingerie. Door het bieden van optimale bescherming tijdens elke wasbeurt, helpt het je favoriete stukken er langer als nieuw uit te zien en te voelen. Een kleine stap in je wasroutine met een grote impact op de duurzaamheid van je lingeriecollectie.

Extra informatie

Merk

Betty Ball

Heren/Dames

Dames

ProductType

Accessoire

Inhoud

1 Pack

Kleur

Wit